Eixides i excursions

En La Nau del Xiquets farem diferents eixides durant el mes de juliol i, igual que la resta d’activitats, aquestes eixides estan preparades prèviament. Cada grup d’infants farà almenys una visita setmanal i, com la resta de la programació, tant el desenvolupament de les excursions com els seus objectius, estan adaptats a les diferents edats de cada grup.

Les eixides i excursions d’aquesta edició són les següents:

-L’illa dels pensaments:

Aquest any anem a la platja de Cullera concretament a l’illa dels pensaments, un entorn per gaudir de la mar.

L’emplaçament de l’illa dels pensaments es ideal per anar amb xiquets/es ja que es una de les platges que millor es conserva donat que és un entorn lliure de contaminació i brutícia tant a l’arena com a l’aigua .

A més a més dels serveis de socorristes que té la platja de l’illa, la Nau també porta el seu propi socorrista, encara que aquesta platja a penes cobreix, no està de més tindre a la nostra disposició tots els elements de seguretat necessaris.

Resultat d'imatges de niños en la playa

 

-Conta’m la música:

L’eixida cultural d’aquest any es al Muvim  on farem una visita guiada per les exposicions itinerants i diversos tallers manipulatius i de titelles relacionats  amb les runes de l’antic hospital que trobem a la plaça on esta situat  el museu.

 Resultat d'imatges de muvim hospital

-Dansa africana

Aquest any com que el fil conductor es la música ens desplaçarem a la seu de Burumalla  situada a Valencia on assistirem i participarem  en un taller de dansa africana i percussió.

Resultat d'imatges de dansa africana

-Aquvedat
La part mes lúdica i refrescant de les eixides serà la visita a la piscina del Vedat, la qual consta de diversos tobogans i una piscina per als més menuts  adaptada amb un munt d’atraccions.

Resultat d'imatges de piscina vedat

El material necessari per a totes les excursions i per a cada excursió en concret, així com el cronograma d’eixides, el podreu trobar al full d’informació específica per a cada grup.