Eixides i excursions

 

En la Nau de les Xiquetes i dels Xiquets farem diferents eixides durant el mes de juliol. Tant el desenvolupament de les excursions com els seus objectius estan adaptats a les diferents edats de cada grup.

Algunes de les eixides i excursions previstes per a aquesta edició són les següents:

 

  • Xocolatejats: nauerets i nauretes de xocolate  En aquesta excursió gaudirem de la natura a la muntanyeta dels  Sants, situada al municipi de Sueca, i de les fabuloses vistes que hi ha del Parc Natural de l’Albufera i dels camps d’arròs que l’envolten.

    Després ens desplaçarem fins a la fàbrica de xocolate (Comes), on visitarem el museu de la fàbrica. Allí ens explicaran com han evolucionat els processos d’elaboració artesanal del xocolate i totes les variants de xocolate que hi ha.

Museu del Xocolate de Sueca

Imatge cedida per Museu del Xocolate- Xocolates Comes

 

  • Parc de Sant Vicent: el parc dels mil jocs: En aquesta eixida ens traslladarem fins a la localitat  de Llíria, on durem a terme diferents activitats al parc municipal de Sant Vicent.En aquest espai gaudirem de diversos jocs a l’aire lliure i explorarem el quasi quilòmetre que té el parc i observarem la fauna i la floral existent.

 

Paratge de Sant Vicent de Llíria

Imatge decida per Jeroni Valor

 

  • Aquavedat: diversió passada per aigua: El lloc on durem a terme  l’activitat és el parc del Vedat, situat a Torrent, un clàssic ja de La Nau. Les instal·lacions disposen de lavabos, diferents espais naturals on poder descansar i una gran varietat de piscines amb tobogans i jocs on gaudir tot el dia d’una gran jornada aquàtica.El material necessari per a totes les eixides i per a cada excursió en concret, així com el cronograma, el podreu consultar en el full d’informació específica per a cada grup que trobareu penjat al tauler d’informació de cada campus.

 

Piscina Parc el Vedat (Torrent)

Imatge cedida per FDM de Torrent

 

  • Indumentariats: vestir-se de cap a peus: En aquesta eixida visitarem el Museu Valencià d’Etnologia, on veurem  l’exposició  “La ciutat viscuda” i farem un repàs a l’evolució de la indumentària tradicional o dels joguets més antics. A banda, realitzarem diversos tallers en què construirem joguets i ens vestirem amb vestits típics valencians.