Horaris i espais

Horaris

L’escola d’estiu de La Nau dels Xiquets i de les Xiquetes tindrà lloc del dia 3 al 31 de juliol d’aquest any (ambdós inclosos).
L’entrada a l’escola és de 8 a 8’30h o bé a les 9’30h (excepte els dies de piscina i excursió que l’entrada es realitzarà de 8 a 8’15)
La recollida de participant serà de 14 a 15h si no es fa ús del servei de menjador, i de 14.30 a 15h si s’utilitza aquest servei.

DIA DE CLOENDA

El Dia de cloenda tindrà lloc el divendres 28 de juliol, encara que no siga l’últim dia de la Nau, i els xiquets i les xiquetes gaudirem d’una programació especial.
Aquest dia ens ajuntarem tots els grups per realitzar activitats intercampus. Tindrem jocs i un musical preparat per els mateixos xiquets i xiquetes.
A més a més, al llarg del matí rebrem la visita del rector, que ens farà entrega dels diplomes com a participants abans de tornar cadascú al seu campus.

D’altra banda, continuarà havent una activitat de final de La Nau on podran assistir les famílies, el Dia del Cor. Aquest acte, obert als pares i mares, tindrà lloc en cada campus segons el següent horari:

  1. Dilluns 24, campus de Burjassot. Sala Darwin, a les 14:30 hores
  2. Dimarts 25, campus dels Tarongers. Facultat de Magisteri, aula P4.04, a les 14:30 hores
  3. Dijous 27, campus de Blasco Ibáñez. Facultat de Psicologia, aula 6, a les 14:30 hores

Distribució d’espais

L’escola d’estiu es realitza d’una al Campus de Burjassot-Paterna, al Campus de Tarongers i al Campus de Blasco Ibáñez.

Aquesta edició, la seu a Burjassot-Paterna estarà ubicada a l’Edifici prefebricat situat a la part posterior de la Facultat de Ciències Biològiques, la seu de Tarongers estarà ubicada a l’Aulari Oest i la seu de Blasco Ibáñez a la Facultat de Psicologia.

 Plànol del Campus de Burjassot-Paterna

Planol BUR 2016 baixa-001

 


PLANOL_TARONGERS


planol_BI