Qüestions pràctiques

 

Amb la següent informació i suggeriments pretenem garantir el funcionament correcte de la nostra escola i evitar així qualsevol tipus d’esdeveniment imprecís que puga posar en perill el benestar de qualsevol de les persones que participem en La Nau.

Horaris d’entrada.

L’horari d’entrada habitual a l’escola es realitzarà de 8 a 8.30h a l’aula assignada a cada grup.
S’estableix un altre horari d’entrada per als xiquets i xiquetes que no puguen acudir de 8 a 8.30 h. Aquesta segona hora d’entrada serà les 9.30 (excepte els dies d’excursió que l’entrada es únicament de 8 a 8.15h) i el lloc d’entrada serà el lloc on el grup del xiquet/a estiga realitzant l’activitat.

Si es necessari portar al xiquet/a en un horari diferent, es convenient revisar cada dia l’activitat que es farà i tindre en compte l’alteració que poden patir les activitats que realitza el xiquet/a si no pot arribar a una hora concreta.
Per això s’ha de comunicar amb prou antelació a l’animador/a de grup l’hora d’arribada o d’eixida del xiquet/a si algun dia en concret ha d’arribar més tard o se n’ha d’anar abans.

Recollida dels xiquets/es

La recollida es realitzarà de 14 a 15h.
Podran recollir els xiquets i les xiquetes:

  1. Les persones indicades en el formulari de matrícula o en la fitza mèdica.
  2. Les persones autoritzades puntualemnt mitjançant els en els fulls d’autorització específics (que poden entregar-se quan siga necessari als monitors en les diferents seus de l’escola)
  3. Qualsevol persona que mostre l’acreditació de recollida amb el nom i cognoms del xiquet/a.

Per mantenir un correcte nivell de seguretat, a l’hora de la recollida dels xiquets/es, durant la primera setmana o qualsevol dia de l’escola si es considera necessari, i molt especialment els dies d’excursió, els animadors/es podran sol·licitar el DNI de la persona que ve a recollir un xiquet/a. Es prega col·laboració per tal de garantir la seguretat dels xiquets i les xiquetes.
Per raons d’organització, els xiquets/es s’han de recollir-se sempre a l’aula del grup a què pertanyen, independentment de quina siga la darrera activitat que han realitzat, o bé al menjador si el xiquet/eta fa ús d’aquest servei. En cas que els xiquet/a no hagen arribat d’alguna eixida puntualment la persona que vinga a recollir-lo podrà esperar-lo a l’aula.

Autorització per a la recollida de xiquets/es (altres adults).

– Autoritzacions per a que els majors puguen anar-se’n sols.

– Full per a comunicacions en general.

Quines coses portar i quines coses és millor no portar a l’escola

Per a cada dia:
Què es millor portar: roba i calçat còmode, samarreta i gorra de la Nau.
Es recomana ficar tots els dies protector solar abans d’eixir de casa.
Una cantimplora, que romandrà a l’escola al llarg de tot el mes.

Què es millor no portar:
-Diners: donat que a l’escola els xiquets/es tenen tots els dies preparat l’esmorzar i no es pot realitzar cap compra durant l’horari de l’escola.
-Mòbils, aparells de música, jocs i aparells electrònics variats: el seu us perjudica seriosament el desenvolupament de les activitats  i el funcionament del grup i no està permesa la seua utilització.

Què proporciona l’escola:
– Esmorzar i aigua.
Tentenpie per als xiquets/es que no van al menjador (fruita, suc…).
– Dos samarretes i una gorra per a cada xiquet/a.
– Material per a totes les activitats.

Al llarg del mes de juliol es realitzen diverses excursions i visites a la piscina. El més adient es consultar l’horari el dia abans i preparar la motxilla amb tot el necessari per al dia posterior.

Per als dies de piscina:
es recomanable portar motxilla, tovallola, muda de roba, xancles, bossa de plàstic per a la roba mullada i protector solar alt. Els més menuts han de venir de casa amb el banyador posat.

Per a les eixides:
es recomanable portar roba i calçat adequat per a cada eixida, motxilla, samarreta i gorra de la Nau i protector solar alt.

Per evitar sorpreses

A causa de la gran quantitat de xiquets i xiquetes que acudeixen a l’escola i de l’intens calor durant els mesos estivals, és convenient prendre des de casa les mesures oportunes per tal d’evitar l’aparició i propagació de polls.

Encara que no noteu la presència de polls, cal prendre algunes mesures preventives:

  • Reviseu els cabells quan arriben a casa.
  • Per venir a l’escola, intenteu lligar-los els cabells i recomanar als vostres fills la utilització de la gorra.

Si heu notat la presència de polls:

  • Apliqueu un tractament eficaç tot seguint les instruccions del fabricant.
  • No porteu el vostre fill o filla a La Nau mentre no estigueu segurs que heu eliminat completament la presència dels polls.